Ochrona środowiska w przemyśle spożywczym : przewodnik ogólny / [zespół aut.: Alison Cavey et al. ; red. prowadzący Mirosław Kubicki].
Rodzaj materiału: TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA), 1998. Opis: 408 s. : il. ; 23 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 8391008290Tematy: Prawo europejskie i prawo krajowe -- Polska -- 1990- | Przemysł rolno-spożywczy -- aspekt środowiskowy -- Polska -- 1990- | Środowisko -- ochrona -- finanse -- 1990- | Środowisko -- ochrona -- Polska -- 1990- | Środowisko -- prawo -- Polska -- 1990-Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
---|---|---|---|---|---|---|
Księgozbiór podstawowy | BG UEK Magazyn | 227356 | Dostępny | 1000227356 |
Publikacja sfinansowana ze środków Unii Europejskiej programu PHARE i przez "Know How Found"