Podstawy techniki w przemyśle spożywczym : podręcznik dla technikum / Aleksander Dąbrowski.

By: Dąbrowski, Aleksander, (1939-2012)Contributor(s): Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999. Description: 226, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8302071412Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- aparatura i sprzęt -- podręczniki dla szkół średnich
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BG UEK
Czytelnia Główna
340461 621 Tylko na miejscu 1000340461

Bibliogr. s. 226-[227].