Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].

Contributor(s): Świderski, Franciszek, (1940- ) | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Material type: TextTextSeries: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999. Edition: Wyd. 2Description: 383, [1] s. : il. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8320424569Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości -- podręczniki akademickie | Żywność -- domieszki -- podręczniki akademickie | Żywność funkcjonalna -- podręczniki akademickie | Żywność wzbogacona -- podręczniki akademickie | Żywność wygodna -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 340986 Available 1000340986
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 231736 Available 1000231736

Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.

Bibliogr. przy rozdz.

Indeks.