Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Material type: TextSeries: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999. Edition: Wyd. 2Description: 383, [1] s. : il. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8320424569Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości -- podręczniki akademickie | Żywność -- domieszki -- podręczniki akademickie | Żywność funkcjonalna -- podręczniki akademickie | Żywność wzbogacona -- podręczniki akademickie | Żywność wygodna -- podręczniki akademickieItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Basic collection | BG UEK Magazyn | 340986 | Available | 1000340986 | ||
Basic collection | BG UEK Magazyn | 231736 | Available | 1000231736 |
Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz.
Indeks.