Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].

Contributor(s): Świderski, Franciszek, (1940- ) | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Material type: TextTextSeries: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999. Edition: Wyd. 2Description: 383, [1] s. : il. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8320424569Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości -- podręczniki akademickie | Żywność -- domieszki -- podręczniki akademickie | Żywność funkcjonalna -- podręczniki akademickie | Żywność wzbogacona -- podręczniki akademickie | Żywność wygodna -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340986 Available 1000340986
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 231736 Available 1000231736

Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.

Bibliogr. przy rozdz.

Indeks.