Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy żywienia i gastronomii hotelowej / Krystyna Kopeć, Witold Ignatowski.

Autor: Kopeć, KrystynaWspółtwórca(-y): Ignatowski, Witold | First Business College Prywatne Policealne Studium Handlowe (Warszawa) [pbl]Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : First Business College Prywatne Policealne Studium Handlowe, 1994. Opis: 102, [2] s. ; 24 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 8385746358Tematy: Gastronomia -- Polska -- podręczniki dla szkół średnich | Hotele -- Polska -- podręczniki dla szkół średnich | Zakłady żywienia zbiorowego -- zarządzanie -- podręczniki dla szkół średnich
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu. Zaloguj się, aby dodać tagi.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Księgozbiór podstawowy Księgozbiór podstawowy BG UEK Magazyn 341589 Dostępny 1000341589
Księgozbiór podstawowy Księgozbiór podstawowy BG UEK Magazyn 231710 Dostępny 1000231710