Podstawy żywienia i gastronomii hotelowej / Krystyna Kopeć, Witold Ignatowski.
Rodzaj materiału: TekstSzczegóły wydania: Warszawa : First Business College Prywatne Policealne Studium Handlowe, 1994. Opis: 102, [2] s. ; 24 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 8385746358Tematy: Gastronomia -- Polska -- podręczniki dla szkół średnich | Hotele -- Polska -- podręczniki dla szkół średnich | Zakłady żywienia zbiorowego -- zarządzanie -- podręczniki dla szkół średnichTyp dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
---|---|---|---|---|---|---|
Księgozbiór podstawowy | BG UEK Magazyn | 341589 | Dostępny | 1000341589 | ||
Księgozbiór podstawowy | BG UEK Magazyn | 231710 | Dostępny | 1000231710 |