Podstawy żywienia i gastronomii hotelowej / Krystyna Kopeć, Witold Ignatowski.

By: Kopeć, KrystynaContributor(s): Ignatowski, Witold | First Business College Prywatne Policealne Studium Handlowe (Warszawa) [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : First Business College Prywatne Policealne Studium Handlowe, 1994. Description: 102, [2] s. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8385746358Subject(s): Gastronomia -- Polska -- podręczniki dla szkół średnich | Hotele -- Polska -- podręczniki dla szkół średnich | Zakłady żywienia zbiorowego -- zarządzanie -- podręczniki dla szkół średnich
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 341589 Available 1000341589
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 231710 Available 1000231710