Technologia chłodnicza żywności : podręcznik dla technikum / Witold Jastrzębski.

By: Jastrzębski, WitoldContributor(s): Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1991. Description: 454, [2] s. : rys. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8302044369Subject(s): Chłodnictwo i urządzenia chłodnicze -- podręczniki dla szkół średnich | Przechowywanie w chłodniach -- podręczniki dla szkół średnich | Żywność -- konserwowanie -- podręczniki dla szkół średnich | Żywność -- schładzanie -- podręczniki dla szkół średnich | Żywność mrożona -- podręczniki dla szkół średnich
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 342774 Available 1000342774

Bibliogr. s. [456].