Quality attributes of muscle foods / ed. by Youling L. Xiong, Chi-Tang Ho and Fereidoon Shahidi.

Contributor(s): Xiong, Youling L [Red.] | Ho, Chi-Tang, (1944- ) [Red.] | Shahidi, Fereidoon, (1951- ) [Red.] | Kluwer Academic Publishers (Dordrecht) [pbl]Material type: TextTextPublication details: New York : Kluwer Academic / Plenum Publishers, 1999. Description: IX, 433 s. : il. ; 26 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 0306461161Subject(s): Mięso -- jakość -- konferencje
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 202341 Available 1000202341

Materiały z sympozjum, które odbyło się 29 marca - 2 kwietnia 1998 r. w Dallas w Teksasie.

Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.