Food proteins and lipids / ed. by Srinivasan Damodaran.

Contributor(s): Damodaran, Srinivasan | Plenum Publishing [pbl]Material type: TextTextSeries: Advances in Experimental Medicine and Biology ; vol. 415Publication details: New York ; London : Plenum Press, 1997. Description: VIII, 211 s. : il. ; 26 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 0306455862Subject(s): Białka w żywieniu -- konferencje | Lipidy w żywieniu człowieka -- konferencje | Żywność -- zawartość białek -- konferencje | Żywność -- zawartość lipidów -- konferencje
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 202339 Available 1000202339

Materiały z sympozjum, które odbyło się 22-23 sierpnia 1995 w Chicago.

Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.