Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; [aut. Stanisław Berger et al.].

Contributor(s): Gawęcki, Jan, (1944- ) [Red.] | Hryniewiecki, Lech, (1929-1998) [Red.] | Berger, Stanisław, (1923- ) | Wydawnictwo Naukowe PWN [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 1998. Description: 512, [2] s. : rys., wykr. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8301126698Subject(s): Żywienie -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 340979/1 Available 1000340979

Stanowi cz. 1 ; cz. 2 pt.: Żywienie człowieka zdrowego i chorego.

Bibliogr. przy rozdz.