Towaroznawstwo żywności przetworzonej / red. nauk. Franciszek Świderski.

Contributor(s): Świderski, Franciszek, (1940- ) [Red.]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW, 1999. Description: 501 s. ; 21 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8372440646Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości -- podręczniki | Żywność -- jakość -- podręczniki
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 342616 Available 1000342616

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydziału Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół hotelarskich.

Podręcznik dotowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej