Jakość mikrobiologiczna przypraw ziołowych dekontaminowanych radiacyjnie / Wojciech Migdał.
Rodzaj materiału: TekstWydawnictwo wielotomowe: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 2, Prace Habilitacyjne ; z. 156Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 1999. Opis: 72 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminTematy: Promieniowanie jonizujące -- zastosowania przemysłowe | Przyprawy -- konserwowanie | Przyprawy -- mikrobiologia | Przyprawy -- skutki promieniowania | Żywność napromieniowanaTyp dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
---|---|---|---|---|---|---|
Księgozbiór podstawowy | BG UEK Magazyn | 232242 | Dostępny | 1000232242 |
Bibliogr. s. 65-69.