Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Jakość mikrobiologiczna przypraw ziołowych dekontaminowanych radiacyjnie / Wojciech Migdał.

Autor: Migdał, WojciechWspółtwórca(-y): Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Rodzaj materiału: TekstTekstWydawnictwo wielotomowe: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 2, Prace Habilitacyjne ; z. 156Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 1999. Opis: 72 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminTematy: Promieniowanie jonizujące -- zastosowania przemysłowe | Przyprawy -- konserwowanie | Przyprawy -- mikrobiologia | Przyprawy -- skutki promieniowania | Żywność napromieniowana
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu. Zaloguj się, aby dodać tagi.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Księgozbiór podstawowy Księgozbiór podstawowy BG UEK Magazyn 232242 Dostępny 1000232242

Bibliogr. s. 65-69.