Jakość mikrobiologiczna przypraw ziołowych dekontaminowanych radiacyjnie / Wojciech Migdał.

By: Migdał, WojciechContributor(s): Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextSeries: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 2, Prace Habilitacyjne ; z. 156Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 1999. Description: 72 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Promieniowanie jonizujące -- zastosowania przemysłowe | Przyprawy -- konserwowanie | Przyprawy -- mikrobiologia | Przyprawy -- skutki promieniowania | Żywność napromieniowana
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 232242 Available 1000232242

Bibliogr. s. 65-69.