Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Texture measurements of foods : psychological fundamentals; sensory, mechanical, and chemical procedures, and their interrelationships / ed. by Amihud Kramer and Alina S. Szczesniak.

Współtwórca(-y): Kramer, Amihud, (1913- ) [Red.] | Szczesniak, Alina S, (1925-2016) [Red.]Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Dordrecht ; Boston : D. Reidel, 1973. Opis: XII, 175 s. : il. ; 25 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 9027703078Tematy: Żywność -- tekstura
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu. Zaloguj się, aby dodać tagi.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Księgozbiór podstawowy Księgozbiór podstawowy BUEK Magazyn 225282 Dostępny 1000225282

Bibliogr. s. 161-175.