Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu / Agnieszka Tajner-Czopek.

By: Tajner-Czopek, AgnieszkaContributor(s): Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 120Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. Description: 86 s. : il. ; 30 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788377170427Subject(s): Frytki -- jakość
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BG UEK
Czytelnia Główna
341036 664 Tylko na miejscu 1000341036

Bibliogr. s. 69-81.

Streszcz. ang.