Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu / Agnieszka Tajner-Czopek.

By: Tajner-Czopek, AgnieszkaContributor(s): Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 120Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. Description: 86 s. : il. ; 30 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788377170427Subject(s): Frytki -- jakość
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341036 Available 1000341036

Bibliogr. s. 69-81.

Streszcz. ang.