Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.].

Contributor(s): Szłyk, Edward, (1951- ) | Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). Wydawnictwo Naukowe [pbl]Material type: TextTextPublication details: Toruń : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2013. Description: 182 s. : il. ; 23 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788323129400Subject(s): Żywność -- analiza -- podręczniki akademickie | Żywność -- analiza -- podręczniki laboratoryjne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BG UEK
Czytelnia Główna
341501 664 Tylko na miejscu 1000341501

Bibliogr. przy rozdz.

Skrypt przeznaczony dla studentów studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności.