Bezpieczeństwo żywności w Polsce / Bożena Gulbicka.
Rodzaj materiału: TekstWydawnictwo wielotomowe: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej ; 143Szczegóły wydania: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2008. Opis: 286 s. : il. ; 25 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminTematy: Higiena żywności -- Polska -- 1990- | Prawo konsumenckie -- Polska -- 1990- | Normy ISO 22000 | Przemysł rolno-spożywczy -- normy | Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- kontrola jakości -- 1990- | Żywność -- jakość -- Polska -- 1990-Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
---|---|---|---|---|---|---|
Księgozbiór podstawowy | BUEK Magazyn | 342014 | Dostępny | 1000342014 |
Bibliogr. s. 276-286.