Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Gastronomia / Piotr Dominik.

Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności)Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo ALMAMER, cop. 2013. Opis: 346 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 9788362644186; 9788362644193Tematy: Gastronomia -- podręczniki akademickie
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu. Zaloguj się, aby dodać tagi.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura UKD Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Księgozbiór podręczny Księgozbiór podręczny BUEK Wypożyczalnia 341680 64 Dostępny 1000341680
Księgozbiór czytelni Księgozbiór czytelni BUEK Czytelnia Główna 310043 64 Tylko na miejscu 1000310043
Księgozbiór podręczny Księgozbiór podręczny BUEK Wypożyczalnia 310103 64 Dostępny 1000310103

Bibliogr. s. 331-344.

Dla studentów, osób prowadzących działalność gastronomiczną i chcących usystematyzować wiedzę praktyczną w tej dziedzinie.