Gastronomia / Piotr Dominik.

By: Dominik, Piotr (technologia żywności)Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo ALMAMER, cop. 2013. Description: 346 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788362644186; 9788362644193Subject(s): Gastronomia -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number UKD Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 341680 64 Checked out 05/02/2025 1000341680
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 310043 64 Tylko na miejscu 1000310043
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 310103 64 Available 1000310103

Bibliogr. s. 331-344.

Dla studentów, osób prowadzących działalność gastronomiczną i chcących usystematyzować wiedzę praktyczną w tej dziedzinie.