Gastronomia / Piotr Dominik.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo ALMAMER, cop. 2013. Description: 346 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788362644186; 9788362644193Subject(s): Gastronomia -- podręczniki akademickieItem type | Current library | Call number | UKD | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Reference collection | BUEK Wypożyczalnia | 341680 | 64 | Checked out | 05/02/2025 | 1000341680 | |
Reading room collection | BUEK Czytelnia Główna | 310043 | 64 | Tylko na miejscu | 1000310043 | ||
Reference collection | BUEK Wypożyczalnia | 310103 | 64 | Available | 1000310103 |
Bibliogr. s. 331-344.
Dla studentów, osób prowadzących działalność gastronomiczną i chcących usystematyzować wiedzę praktyczną w tej dziedzinie.