Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].

Contributor(s): Kołożyn-Krajewska, Danuta, (1954- ) [Red.] | Czarniecka-Skubina, Ewa | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013. Edition: Wyd. 4 popr. i uzupDescription: 339 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788375833959Subject(s): Higiena żywności -- podręczniki akademickie | Przemysł rolno-spożywczy -- warunki zdrowotne -- podręczniki akademickie | Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie | Żywność -- mikrobiologia -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342354 Available 1000342354

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.