Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].

Współtwórca(-y): Kołożyn-Krajewska, Danuta, (1954- ) [Red.] | Czarniecka-Skubina, Ewa | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo [pbl]Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013. Wydanie: Wyd. 4 popr. i uzupOpis: 339 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 9788375833959Tematy: Higiena żywności -- podręczniki akademickie | Przemysł rolno-spożywczy -- warunki zdrowotne -- podręczniki akademickie | Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie | Żywność -- mikrobiologia -- podręczniki akademickie
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu. Zaloguj się, aby dodać tagi.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Księgozbiór podstawowy Księgozbiór podstawowy BUEK Magazyn 342354 Dostępny 1000342354

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.