Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013. Edition: Wyd. 4 popr. i uzupDescription: 339 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788375833959Subject(s): Higiena żywności -- podręczniki akademickie | Przemysł rolno-spożywczy -- warunki zdrowotne -- podręczniki akademickie | Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie | Żywność -- mikrobiologia -- podręczniki akademickieItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Basic collection | BUEK Magazyn | 342354 | Available | 1000342354 |
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.