Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Rodzaj materiału: TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013. Wydanie: Wyd. 4 popr. i uzupOpis: 339 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 9788375833959Tematy: Higiena żywności -- podręczniki akademickie | Przemysł rolno-spożywczy -- warunki zdrowotne -- podręczniki akademickie | Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie | Żywność -- mikrobiologia -- podręczniki akademickieTyp dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
---|---|---|---|---|---|---|
Księgozbiór podstawowy | BUEK Magazyn | 342354 | Dostępny | 1000342354 |
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.