HACCP : Grundlagen der produkt- und prozessspezifischen Risikoanalyse / hrsg. Pierson, Corlett, jr.
Rodzaj materiału: TekstJęzyk: niemiecki Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Hamburg : Behr's Verlag, 1997. Wydanie: 3. unveränd. NachdruckOpis: 255 s. : il. ; 22 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 3860220829Inny tytuł: Grundlagen der produkt- und prozessspezifischen Risikoanalise | Hazard Analysis Critical Control PointsTematy: Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolnyTyp dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
---|---|---|---|---|---|---|
Księgozbiór podstawowy | BG UEK Magazyn | 225596 | Dostępny | 1000225596 |
[... zweitägiges seminar.....hiess ein vom 31. Mai bis 1. Juni 1991].