Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

HACCP : Grundlagen der produkt- und prozessspezifischen Risikoanalyse / hrsg. Pierson, Corlett, jr.

Współtwórca(-y): Pierson, Merle D [Red.] | Corlett, Donald A [Red.] | B. Behr's Verlag [pbl]Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: niemiecki Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Hamburg : Behr's Verlag, 1997. Wydanie: 3. unveränd. NachdruckOpis: 255 s. : il. ; 22 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 3860220829Inny tytuł: Grundlagen der produkt- und prozessspezifischen Risikoanalise | Hazard Analysis Critical Control PointsTematy: Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu. Zaloguj się, aby dodać tagi.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Księgozbiór podstawowy Księgozbiór podstawowy BG UEK Magazyn 225596 Dostępny 1000225596

[... zweitägiges seminar.....hiess ein vom 31. Mai bis 1. Juni 1991].