HACCP in der Praxis : Lebensmittelsicherheit / Hrsg. von H.-J. Sinell / H. Meyer.

Contributor(s): Sinell, Hans-Jürgen [Red.] | Meyer, Heinz [Red.]Material type: TextTextPublication details: Hamburg : Behr's... Verl., 1996. Description: XIX, 492 s. : il. ; 22 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 3860222902Other title: HACCP - Praxis | Grundlagen der produkt- und prozessspezifischen Risikoanalyse in der Praxis | H[azard] A[nalysis] C[ritical] C[ontrol] P[oint] in der PraxisSubject(s): Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny | Bezpieczeństwo żywności
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BG UEK
Magazyn
225595 Available 1000225595

Bibliogr. przy poszczególnych pracach.