Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

HACCP in der Praxis : Lebensmittelsicherheit / Hrsg. von H.-J. Sinell / H. Meyer.

Współtwórca(-y): Sinell, Hans-Jürgen [Red.] | Meyer, Heinz [Red.]Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Hamburg : Behr's... Verl., 1996. Opis: XIX, 492 s. : il. ; 22 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 3860222902Inny tytuł: HACCP - Praxis | Grundlagen der produkt- und prozessspezifischen Risikoanalyse in der Praxis | H[azard] A[nalysis] C[ritical] C[ontrol] P[oint] in der PraxisTematy: Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny | Bezpieczeństwo żywności
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu. Zaloguj się, aby dodać tagi.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Księgozbiór podstawowy Księgozbiór podstawowy BUEK Magazyn 225595 Dostępny 1000225595

Bibliogr. przy poszczególnych pracach.