HACCP in der Praxis : Lebensmittelsicherheit / Hrsg. von H.-J. Sinell / H. Meyer.
Rodzaj materiału: TekstSzczegóły wydania: Hamburg : Behr's... Verl., 1996. Opis: XIX, 492 s. : il. ; 22 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 3860222902Inny tytuł: HACCP - Praxis | Grundlagen der produkt- und prozessspezifischen Risikoanalyse in der Praxis | H[azard] A[nalysis] C[ritical] C[ontrol] P[oint] in der PraxisTematy: Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny | Bezpieczeństwo żywnościTyp dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
---|---|---|---|---|---|---|
Księgozbiór podstawowy | BUEK Magazyn | 225595 | Dostępny | 1000225595 |
Bibliogr. przy poszczególnych pracach.