HACCP : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności / Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, 1999. Description: 277, [2] s., [7] k. tabl. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8390635739Other title: Hazard Analysis and Critical Control Point : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywnościSubject(s): Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny | Higiena żywności | Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości | Przemysł rolno-spożywczy -- warunki zdrowotne | Żywność -- aspekt zdrowotny | Żywność -- jakośćItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Basic collection | BG UEK Magazyn | 226495 | Available | 1000226495 | ||
Basic collection | BG UEK Magazyn | 226494 | Available | 1000226494 |
Bibliogr. s. 254-259.