HACCP : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności / Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora.

By: Kołożyn-Krajewska, Danuta, (1954- )Contributor(s): Sikora, Tadeusz | Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, 1999. Description: 277, [2] s., [7] k. tabl. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8390635739Other title: Hazard Analysis and Critical Control Point : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywnościSubject(s): Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny | Higiena żywności | Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości | Przemysł rolno-spożywczy -- warunki zdrowotne | Żywność -- aspekt zdrowotny | Żywność -- jakość
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 226495 Available 1000226495
Basic collection Basic collection BG UEK Magazyn 226494 Available 1000226494

Bibliogr. s. 254-259.